Aplicații recente Android pentru iPhone, ecrane iPad, precum și introduce aplicațiile dvs. recente precum Android [Jailbreak Tweak]

Dezbaterea pe care este cel mai bun sistem de operare mobil este unul discutat deseori în întreaga lume tehnologică. Google are cea mai mare acoperire – care acoperă peste jumătate din piața smartphone -urilor cu diferite încarnări ale Androidului, în timp ce mulți alții cred că IOS -ul Apple este superior, precum și este în urmă doar din cauza faptului că a fost sursă închisă, precum și de a funcționa pe o tehnologie probabil costisitoare.

Oricare ar fi poziția ta asupra acestei bătălii continue a armelor uriașe, ambele au puncte forte, precum și puncte slabe. Există caracteristici pe iOS cu care ar putea face Android, precum și gadgeturile bazate pe Android includ caracteristici din care Tim Cook, precum și Co. ar trebui să ia notă.

Această ultimă modificare a Cydia pe care o prezentăm face tocmai asta – luând un concept Android util, precum și portând -o la iOS. Intitulate aplicații recente Android, le permite celor care utilizează un iDevice să evite rapid înapoi la aplicațiile accesate recent – chiar dacă acele aplicații au fost închise în bara multitasking.

Este centrat pe activator, astfel încât să puteți alege mai rapid tehnica din care să permiteți pop-up-ul, precum și să vizualizați până la 12 dintre cele mai utilizate aplicații recent utilizate.

Pentru 1,49 USD, nu este rău, însă nu aduce prea mult prea mult la masă. Este la fel de simplu să faci un folder favorit, precum și să-l ții la curent cu aplicațiile pe care le utilizați cel mai mult, să-l lipiți pe doc, precum și să economisiți un bit-buzunar. Lucrul necesar pentru a ține cont de aplicațiile plătite, în special aplicațiile Cydia, este să vă întrebați dacă va îmbunătăți experiența dvs. iOS într -o anumită măsură care garantează taxa?

În acest caz, este vorba, cu toate acestea, cred că dacă aplicația nu se află în bara multitasking, este de când ați făcut o linie pentru a merge la fel de bine, precum și de a o închide manual, ceea ce pledează cu exactitate cât de frecvent ați avea nevoie Introduceți o aplicație pe care tocmai ați închis -o? Dacă răspunsul dvs. este „foarte”, atunci o excursie la BigBoss Repo ar fi următorul dvs. port de apel.

Pentru a utiliza aplicații recente Android, veți cere programului un iPhone sau iPad jailbroken. Puteți respecta ghidul nostru pas cu pas publicat chiar aici pentru a jailbreak iPhone -ul, iPad sau iPod Touch pe iOS 4.3.5 utilizând Redsn0W (sau PwnageTool) sau pe iOS 4.3.3 Utilizarea Redsn0W, Pwnagetool, Sn0wbreeze & JAILBREAKME (care ultimul una fiind cea mai ușoară).

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații pentru iPhone, precum și galeria de aplicații iPad pentru a consulta mai multe aplicații pentru iPhone, precum și iPad.

Puteți să ne respectați pe Twitter sau să vă alăturați paginii noastre de fan Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *