Apple, precum și Samsung scad toate disputele de brevet unul față de celălalt în afara SUA

în ceea ce poate fi denumit doar un șoc, Apple, precum și Samsung au dezvăluit că vor scădea toate litigiile unul față de celălalt în afara United State, credeau că perechea va continua să o combată în patria Apple.

Mișcarea, care, probabil, va lăsa mulți avocați din muncă, va vedea că spaturile juridice au scăzut în Australia, Germania, Franța, Italia, Japonia, Olanda, Coreea de Sud, precum și Marea Britanie. Cu toate acestea, argumentele americane merită să fie obstacoase, așa că este posibil ca ambele firme să fi ales să redirecționeze fonduri atât de necesare, precum și energii departe de problemele mai mici, precum și față de cele în care sunt în joc sume importante de bani.

Ca ghid pentru exact câți bani pot modifica mâinile datorită litigiilor din state, Apple a câștigat un premiu de 1 miliard de dolari de la Samsung în prima oară în sala de judecată a perechii. Înțelegem că nu am dori să combinăm și numeroase fronturi atunci când aceste tipuri de cifre sunt pe masă.

Perechea continuă să înceteze Salvos unul pe celălalt față de litigiile de brevete, cu toate acestea, chiar și cu avocații care zboară în jurul personajelor într -un joc de păsări supărat, niciuna nu a reușit să obțină niciun tip din gadgeturile celuilalt interzise de la vânzare. Deși suntem siguri că atât Apple, cât și Samsung sunt încântați să ia banii celuilalt, interdicția unui nou telefon de erou strălucitor nu ar fi la fel de binevenită.

Samsung se uită în prezent la o reducere a ratei cotei de piață pentru cel mai nou trimestru, precum și Apple are cel puțin un nou iPhone la orizont. În acest moment, cel mai probabil este extrem de fără riscuri să afirmăm că ambele părți au multe pe care să se concentreze fără a se ocupa de conflictul legal mondial.

Poate, doar pentru o dată, poate predomina un sens tipic.

Este corect să afirmăm că este o mare relocare din ambele capete, ca în final, consumatorul devine victima autentică, nereușind să aleagă ce parte a gardului doresc să fie. Pe lângă faptul că aruncând o privire asupra lucrurilor, avem speranțele noastre cu adevărat că brevetul scuipat în Statele Unite vor fi efectuate de mult timp în următoarele luni, sperăm, dacă nu ani.

Așa cum am spus, poate fi predominat sensul tipic.

Care sunt gândurile tale în această privință?

(Sursa: Bloomberg)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *