Un ghid pentru dezvoltarea unui controler personalizat RC

în aceste zile, există tone de controlere RC disponibile pentru toate formele, precum și dimensiuni. Cu toate acestea, dacă doriți să dezvoltați ceva cu cea mai bună cantitate de butoane, precum și stick-uri pentru aplicația dvs., poate doriți să vă modelați ceva singur. Asta este exact ceea ce a făcut [Sebastian].

Locul de muncă a început cu mult timp în urmă, cu [Sebastian] împărtășind procesul său pentru a construi o incintă ergonomică personalizată, cu utilizarea de lut, precum și fotogrammetria, pe care am acoperit-o înainte.

În interiorul acelei locuințe forme, dezvoltarea depinde de un microcontroler STM32, cuplat la fel de mult ca o serie de potențiometre, butoane, precum și o minime (mai multe potențiometre). Un modul NRF24L01 este utilizat pentru a face față părții de transmisie radio a lucrurilor.

În ansamblu, [Sebastian] a creat un ghid excelent pentru dezvoltarea unui controler personalizat RC de la pământ în sus, mai degrabă decât să-și instruiască doar cum să-și reproducă propria construcție. Înarmat cu aceste abilități, orice tip de producător ar trebui să poată biciui propriile controlori complet bespoke. video după pauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *