Apple, precum și licitația Google către drepturile de streaming protejate pentru NFL London Games

Liga Națională de Fotbal (NFL) este o organizație sportivă Behemoth din Statele Unite. Popularitatea afacerii, precum și fotbalul american, în general, a fost întotdeauna la nivel astronomic din America, cu toate acestea, de asemenea, a crescut constant în proeminență la nivel mondial în ultimii ani, o serie de jocuri fiind oferite unui public englez în Londra. Potrivit unui nou raport, proeminența la nivel mondial este pe cale să crească datorită unei oferte din lucrările din cadrul NFL pentru a flux online fiecare joc din seria mondială, întrucât Google, precum și Apple, pentru a obține drepturile căutate în acest sens.

După ce la început a furnizat un singur joc în Wembley, NFL tocmai a prelungit -o recent la un general de trei în jocurile de la Londra. Acest lucru implică faptul că fanii la nivel mondial din NFL au acum trei șanse interesante de a vedea diferite echipe să ia la grila de fier într -un cadru online.

Raportul de astăzi sugerează acum că experiența la nivel mondial va fi într-adevăr prelungită pe tot globul, cu planuri de a intra online cu aburi grele toate cele trei jocuri de la Londra în 2016. De asemenea, raportul sugerează că NFL este în prezent în discuții cu o serie de parteneri potențiali bine plasați la Transmiteți materialul când se întâmplă, inclusiv Apple, precum și Google.

Streamingul în direct la jocurile la nivel mondial nu este tocmai o experiență nouă pentru NFL. Anul trecut, afacerea s -a asociat cu Yahoo pentru a transmite online unul dintre jocurile londoneze către o audiență mondială. Acest parteneriat a reprezentat prima dată când un joc de această natură a fost într-adevăr transmis gratuit de o afacere de inovare pentru cei care se gândesc la fotbalul american. Cu servicii bazate pe abonamente care oferă pachete de streaming la creșterea la un nivel astronomic, are sens ideal că unele mari afaceri de inovare ar dori să intre în acțiune prin protejarea drepturilor de a transmite aceste jocuri NFL.

NFL s -a gândit clar la streamingul de anul trecut al jocurilor de la Londra un succes, precum și din acest motiv, dorește să continue procesul de generare a veniturilor experimentale. Dacă Apple sau Google ar câștiga drepturile de a transmite unul sau mult mai multe jocuri, atunci ar fi un mare punct de vânzare pentru serviciile Apple TV sau YouTube Red. Nu se respinge că ambele afaceri sunt bine să protejeze nu numai drepturile financiar, dar, de asemenea, să pompeze materialul pe scară cu adevărat la nivel mondial. Jocurile mondiale din acest an vor fi jucate la sfârșitul acestui an în octombrie.

(Sursa: Reuters)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *