5 Cele mai bune aplicații de cititor de ebook pentru Android

Un cititor de ebook este una dintre cele mai cruciale aplicații pentru persoanele care preferă să citească cărți pe un ecran digital. Aplicația este mai mult decât un simplu cititor, o aplicație eBook bună are un manager pentru a gestiona mai multe cărți electronice, o interfață UI curată pentru flipping Pagini și performanțe lină de lag și prăbușiri.

Iată o listă de aplicații, fiecare detaliată și revizuită pentru a -l alege pe cea mai bună pentru dvs.

Cititor de carte Aldiko

Cel mai bun lucru este că această aplicație este gratuită. Vă permite să ajustați dimensiunea textului, luminozitatea, fonturile, culorile, alinierea, distanța de linie, marcajele și multe alte caracteristici atât de necesare. De asemenea, poate să -și amintească ultima pagină pe care ai fost pe. Așadar, dacă, din anumite motive, trebuie să vă închideți aplicația, puteți ridica de unde ați plecat.

De asemenea, puteți importa fișiere PDF și EPUB și puteți menține, organiza colecții și cărți de etichete folosind Aldiko. În total, este o aplicație bună și destul de simplă, merită încercată.

[GooglePlay url = ””]
Google Books

Venind de la casa Google, are propriile avantaje. Este gratuit și aveți un mega suport al cărților de la Play Store. Cu această aplicație, puteți alege de unde ați plecat și puteți evidenția în plus textul și chiar puteți face o notă atunci când citiți un ebook. Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru dvs., există și un mod offline pentru a citi toate colecțiile dvs. atunci când nu pe internet.

[GooglePlay url = ””]
Amazon Kindle

Kindle este deja cel mai popular cititor de ebook și există un motiv pentru succesul său uriaș – magazinul Kindle. Reviste, ziare, cărți și toate acele bestseller -uri din New York Times sub un singur acoperiș. Are un dicționar încorporat și este accesibil în timp ce citește o pagină.

Kindle permite, de asemenea, Google Search și Wikipedia Linkge. Alte caracteristici includ, marcaje, fabricarea de note și personalizarea fontului sau a aspectului. Cel mai bun lucru este că puteți descărca acest lucru gratuit și, odată descărcat o carte, aceasta poate fi accesată de pe toate dispozitivele conectate.

[GooglePlay url = ””]
Ebook -uri Kobo

Dacă este o margine uber-cool pe care o căutați pentru noua dvs. aplicație de citire a ebook-ului, aceasta trebuie să fie muza ta. Kobo Inc., are mii de titluri interesante care vin cu această aplicație. O mulțime de pozitive despre magazin, care are întotdeauna soiuri proaspete și vă permite să împărtășiți citate, idei și multe altele gratuit.

De asemenea, vă permite să postați comentarii pe cărțile pe care le citiți online și să interacționați cu iubitorii de cărți cu gânduri similare. Concluzia este că această aplicație are un pic de interacțiune socială față de titlurile magazinului remarcabile pe care le înscrie.

[GooglePlay url = ””]
Moon+ Reader

Da, Moon+ Reader, fără dactilografie acolo. De asemenea, este gratuit și, interesant, are efecte UI luate foarte în serios. Dispune de 5 efecte unice de întoarcere și flipping, zoom și opțiuni de luminozitate într -un format impresionant. Suporta și formate PDF și EPUB.

De asemenea, este integrat la Dropbox pentru copiile de rezervă. De departe aceasta este cea mai aditivă caracteristică a unei aplicații eBook despre care am discutat. Această aplicație este pentru oameni cărora le place mai bine cu farmecul.

[GooglePlay url = ””]
Care este alegerea ta? Împărtășește -ți părerile și experiențele în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *