Futernicul puternic al Anker Surge securizat cu 12 AC, precum și 4 porturi USB este de doar 24 de dolari astăzi

Amazon folosește în prezent cumpărătorilor posibilitatea de a ridica Surge Powerport Strip 12 Power Fund pentru doar 24,64 USD. Nu există vouchere pe ecran pentru a clipi sau a reduce codurile de rată de reducere, cu toate acestea, aveți nevoie să fiți rapide. Nu se spune exact cât timp trebuie să ne așteptăm ca acest cost să rămână.

Amazon ar oferi, de obicei, această bandă electrică pentru aproximativ 29 de dolari, ceea ce face ca aceasta să economisească de 15%, precum și aproape 5 dolari. Este posibil să nu fie cea mai mare rată de reducere, cu toate acestea, acesta este absolut un produs pe care suntem sigur că îl puteți folosi cu toții.

Cumpărați: Anker Surge Surge Power Strip de la Amazon: 24,64 USD | Preț original: 29 USD

Cu o mare priză de 12 AC, precum și un plus de trei porturi USB-A, această bandă electrică are toate porturile de care aveți nevoie. De asemenea, cordonul lung de 6 metri oferă persoanelor mult mai multă versatilitate în locul în care conectează lucrurile.

În momentul scrierii, această bandă de putere are mult mai mult de 6.000 de evaluări pe Amazon, cu un scor integrat de 4,8 stele extrem de excelent dintr -un posibil din cinci. Ținând cont de acest lucru, nu vă putem gândi că sunteți altceva decât extrem de încântat de noua dvs. achiziție. De asemenea, cine nu poate face întotdeauna să utilizeze mult mai multe prize în casa lor?

Din nou, primiți aceste comenzi acum, în timp ce puteți încă să preveniți dezamăgirea.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare: IOS 14.3 Final IPSW Link -uri, date de profil OTA împreună cu iPados 14.3 lansat

Cum să downgrade IOS 14.3 Metoda simplă [Ghid]+

Descărcare: IOS 14.4 Beta 1 IPSW Link -uri, precum și OTA împreună cu iPados 14.4 lansat

Jailbreak iOS 14.3 Utilizarea CHECKRA1N, iată cum să [tutorial]

Cum să reparați IOS 14 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

Convertiți Apple Carplay cu fir în fabrică în Apple Carplay fără fir în mașini și camioane cu ușurință, iată cum este cum

Protector de ecran iPhone 12 / Pro cu sticlă temperată: Chiar aici sunt cele mai bune

Cel mai bun iPhone 12, 12 Pro Situație cu design subțire, portofel, ultra-subțire? Chiar aici sunt alegerile noastre de top [lista]

Cel mai bun iPhone 12 Tiny Screen Protector: Iată o listă care merită verificată

Cel mai bun protector de ecran iPhone 12 Pro Max: Chiar aici este o listă demnă de verificat

Jailbreak iOS 14.2 Utilizarea Checkra1n, iată cum să [Ghid]

Cum să downgrade IOS 14.2 Metoda ideală [Tutorial]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *