Angry Birds Star Wars pentru iOS, Android, precum și Mac Landing pe 8 noiembrie [Video]

, cel mai recent titlu al lui Rovio Piggies pe iOS, precum și Android, au adus absolut o nouă dificultate pentru jucătorii de telefonie mobilă să -și scufunde dinții, cu toate acestea Dacă se pare că sunteți un fan semnificativ al dezvoltării păsărilor supărate, 8 noiembrie poate fi o dată care trebuie adăugată în jurnalul dvs. Fanii francizei Birds supărat ar fi putut vedea o imagine tachinătoare de la Rovio săptămâna trecută, care a avut o serie de oameni care se întreabă dacă acele păsări neplăcute urmau să pășească spre partea întunecată. Se pare că sunt.

Angry Birds Star Wars va fi cea mai recentă adăugare la seria de jocuri supărate Birds, precum și va lovi rafturile cibernetice în iOS, Android, precum și magazinele de aplicații Mac pe 8 noiembrie. După cum vă așteptați, personajele, jocul de joc, precum și coloana sonoră asociată a jocului vor fi puternic inspirate de franciza George Lucas Motion Pict cu afilierea Star Wars.

Personajele cunoscute ale jocului vor fi concepute cu asemănarea diferitelor personaje Star Wars, cu eroica pasăre roșie asumându-se pe rolul lui Luke Skywalker. Toate personajele așteptate vor face o apariție în joc cu prințesa Leia, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, precum și C-3PO. Porcii ecologici pe care i-am văzut în jocurile anterioare de păsări supărate vor totaliza cerințele mari versus rele, precum și vor alcătui partea întunecată a jocului.

În plus față de Birds Star Wars oferită pentru OS X, iOS, precum și pentru Android, utilizatorii luna viitoare vor putea, de asemenea, să pună mâna pe setul substanțial de mărfuri oficiale lansate alături de joc, în timpul cumpărăturilor de vacanță sezon. Se pare că tot felul de jocuri de masă bazate pe tabel, cifre, precum și jucării de acțiune, precum și costume tematice vor fi oferite ca Rovio, precum și supărarea păsărilor care fac echipă cu Star Wars pentru a domina piața de jocuri mobile când este din nou. Aici sperăm că cea mai recentă ediție bazată pe gravitație a lui Seabrs Birds se dovedește a fi la fel de dependentă, precum și de distracție ca valul original al jocurilor.

(prin USATODAY)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *