Un Xbox White se află pe metoda sa în această toamnă, ca parte a Sunset Overdrive Bundle

, Xbox 360 s-ar putea să fi apărut în alb, bine, alb-alb, inițial, cu Microsoft adăugând un design mai întunecat la o dată ulterioară, cu toate acestea De data aceasta, consola are un finisaj strălucitor, cu jet-negru. Evident, unii proprietari potențiali Xbox One așteptau o alternativă la estetica destul de redusă a celei mai recente mașini de divertisment a producătorului de aplicații software, precum și în această toamnă, White Color Choice va apărea ca parte a pachetului Sunset Overdrive în octombrie.

Dintre toate mișcările slabe pe care Microsoft le -a făcut de la declarația Xbox One – și anume ambiguitatea din jurul jocurilor utilizate, precum și ce nu – decizia de a rula Xbox White One la lucrători doar atunci când a fost introdusă în toamna trecută a fost într -adevăr o destul de mare. Desigur, după ce a văzut White Xbox One fără să poată ieși la fel de bine și să facă achiziția – deoparte cu costurile cu umflături grosolane pe eBay, în timp ce unii lucrători au încasat – mulți jucători sunt acum nerăbdători să pună mâna pe el, precum și După un început lent, care a văzut că Sony PS4 a luat setarea polului în bătălia consolei de noua gen, cu siguranță va exista un pic de hype în jurul pachetului Sunset Overdrive.

Polygon a luat legătura cu un purtător de cuvânt al Microsoft, care a verificat că White Xbox One va face parte din pachetul Sunset Overdrive lansat pe 28 octombrie. Probabil, nuanța mai ușoară va fi oferită la un moment dat consumatorilor care nu au intenția de a juca Sunset Overdrive, cu toate acestea, cu detalii despre prețul pachetului, va trebui să așteptăm să descoperim care sunt planurile Microsoft în această privință .

Dacă nu sunteți pe piață pentru Sunset Overdrive sau, într -adevăr, White Xbox One, în general, atunci probabil că declarația de la Madden NFL 15 Bundle vă poate stimula interesul. Titlul, publicat de Electronic Arts, este o organizație în rândul fanilor fotbalului, precum și acum a fost verificat că Bundle Madden va fi lansat la sfârșitul acestei luni pe 26 august.

Având în vedere legăturile strânse dintre EA, precum și Microsoft-producătorul de jocuri tocmai a sigilat un plan lunar de membru, care a furnizat un acces nelimitat al persoanelor Xbox pentru a alege titluri-declarația pachetului Madden nu este de asemenea o surpriză, de asemenea, o surpriză, de asemenea, o surpriză, de asemenea, o surpriză, de asemenea, o surpriză, de asemenea, o surpriză, de asemenea Ca o cheltuială de 399 de dolari, fanii fotbalului se vor aștepta la ceva similar cu introducerea uriașă a FIFA 15 țesuturi mari.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Unboxing Xbox într -o singură ediție One [Fotografii]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *