CEO -ul Apple, Tim Cook, va fi depus pe 27 iunie în procesul Qualcomm

, CEO -ul Apple, Tim Cook, va fi depus pe 27 iunie într -un proces Qualcomm împotriva ținutei Cupertino. Cook a fost chemat să afirme în bătălia legală continuă dintre Apple, precum și furnizorul său de modem, după ce acesta din urmă l -a acuzat pe producătorul de iPhone că a izbucnit autoritățile de reglementare să efectueze investigații împotriva acestuia.

Apple a depus anterior un proces împotriva lui Qualcomm pentru a percepe redevențe nedrepte la vânzarea fiecărui iPhone. Curând după aceea, Compensarea Comerțului Federal al Statelor Unite a acuzat -o pe Qualcomm de „aprovizionare oneroasă, precum și anticoncurențială, precum și termeni de licență pentru producătorii de telefonie mobilă”, abuzează în mod esențial în ceea ce privește schimbarea pe piață, precum și un portofoliu de brevete pentru a rămâne furnizorul șef LTE Chip Furnizor de cip LTE, pentru companiile de smartphone -uri.

Ceea ce s -a conformat a fost un spate, precum și acțiunile legale între cele două companii, începând cu Qualcomm contra care a contorizat Apple pentru încălcarea brevetelor sale, precum și de neplată pe taxele de licență, necesitând ulterior o interdicție să fie plasată pe importurile de iPhone în S.U.A. În plus față de exporturile produsului din China. Cu nume uriașe precum Microsoft, Google, precum și chiar Samsung, luând partea Apple în spațiu, a fost montată o presiune suplimentară pe Qualcomm, deoarece compensația UE a descoperit -o vinovată de mituirea Apple pentru a continua să -și folosească jetoanele, amendând afacerea cu 1,2 miliarde de dolari, în timp ce nu nu este A fost sugerată acțiunea împotriva Apple pentru metoda de afaceri neetică de a accepta mită.

În tot acest timp, Apple a pregătit aparent un furnizor de modem alternativ în Intel și MediaTek, precum și procedurile prezente sugerează că ar putea să elimine extrem de curând cu toată dependența de rivalul său legal.

Dacă la fel de bine ca și când Apple își reduce legăturile cu Qualcomm, acesta din urmă este să piardă mai mult decât veniturile sale pentru iPhone. Orice furnizor înlocuiește Qualcomm, deoarece prima opțiune a Apple este obligată să prezinte producătorii de Android din propriile lor relații potențial neplăcute cu producătorul de cipuri.

(Sursa: Mark Gurman [Twitter])

De asemenea, poate doriți să inspectați:

PUBG Mobile vs Fortnite Mobile vs PC Comparație

WhatsApp 2.18.102 APK adaugă funcția de blocare a mesajelor vocale pe Android [Descărcare]

PUBG Savage Map Cheie: Iată exact cum să -l obțineți așa cum este corect

iOS 11.3 Jailbreak: Noul bug de 0day descoperit, iată ce înseamnă asta pentru următorul jailbreak

PUBG Mobile 60 FPS Boost pe Android: Iată exact cum să o faceți pe versiunea americană engleză

Descărcați link -uri iOS 11.4 Beta 1 IPSW, actualizare OTA pentru iPhone, precum și iPad

Descărcați linkurile iOS 11.3 IPSW, actualizarea OTA a versiunii finale chiar aici

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 pe iPhone, precum și iPad [Actualizare starea]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *