Persoanele Android sunt mai predispuse să aibă un stand de o noapte la prima întâlnire, persoanele iPhone mai mari de a întâlni colegii

, obiceiurile de întâlnire ale iPhone, Android, precum și persoanele BlackBerry au fost „dezvăluite” de Match.com. Detalii după salt!

Știrea provine de la VentureBeat – o afacere media dedicată acoperirii celor mai recente, precum și cele mai mari tehnologii, precum și a oamenilor din spatele lor – în tipul unui blog publicat în care discută rezultatele unui sondaj lansat de site -ul de întâlnire Match.com .

Potrivit lui Kimberly Moffit, Connection Insider la Match.com, sondajul expune că 75% dintre single -urile canadiene cred că e -mailul, precum și SMS -urile au „îmbunătățit semnificativ” viața de întâlnire și, după cum știm cu toții, smartphone -urile sunt cele mai proeminente instrumente pentru Trimiterea, precum și primirea de e -mailuri, precum și texte.

Indivizii pentru iPhone au fost identificați drept „romantica de birou”: persoanele care sunt susceptibile de a întâlni colegii de muncă, deoarece aproape 25% din totalul persoanelor din iPhone au avut o romantism de birou în ultimii cinci ani.

67% dintre indivizii BlackBerry au declarat că au plecat cu ceea ce se numește la prima vedere. Telefonul VentureBeat îi numește „dialere bețive”, deoarece peste 70% din BlackBerry Individs „bea” chiar la prima întâlnire.

Cu toate acestea, cu siguranță, nu în ultimul rând, 55% dintre iubitorii de Android au avut standuri de o noapte, motiv pentru care sunt cel mai probabil, printre diferiții pasionați de smartphone-uri, să fie puse la prima (și ultima) „întâlnire”. În afară de aceasta, 72% dintre iubitorii de Android au declarat că au vizitat pe site -urile de întâlniri pe internet, comparativ cu 58%, precum și 50% pentru iPhone, precum și, respectiv, proprietarii BlackBerry.

Comparați acest lucru cu activitatea S3XU@L a lui OkCupid de către Smartphone Brand Chart, care afirmă că persoanele iPhone primesc de două ori mai mult S3# YTime ca utilizatorii Android, precum și obțineți concluzia: în timp ce persoanele Android vor avea S3# la prima întâlnire, iPhone, iPhone Indivizii vor avea mai multe posibilități de succes pentru a strecura una, dacă înțelegeți ce vreau să spun …

Desigur, aceste sondaje nu sunt extrem de științifice. Aceștia vizează un grup destul de mic de oameni, precum și vă sugerăm să nu vă ocoliți cu acest lucru. În mod logic vorbind, smartphone -ul pe care îl selectează o persoană nu ar trebui să aibă niciun tip de impact asupra vieții sale de întâlnire. Până la urmă, este doar un telefon, nu?

Dar acesta este doar punctul meu de vedere în această privință. Tu ce crezi? Match.com, precum și rezultatele sondajului Okcupid sunt valabile atât pentru dvs., cât și pentru prietenii dvs.? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de pe Facebook -ul nostru, precum și paginile de fani Google+!

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Indivizii iPhone primesc de două ori mai mult S3# ca și persoanele Android – raportează

Care este primul lucru pe care îl fac femeile tinere dimineața înainte de a merge la baie? Verificați Facebook [Raport]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *