O călătorie cu viața lui Steve Tasks [Fotografii]

Sarcile Steve ar fi putut muri ieri, cu toate acestea nu va fi niciodată mort pentru cei care au fost cu adevărat influențați de personalitatea sa puternică. El va fi online, precum și inovația cu care s -a ocupat, precum și produsele pe care le -a produs vor continua să modifice viața oamenilor pentru mulți ani care urmăresc.

Credit de imagine: Tumblr -ul lui Jonathan Mark

Rețin în minte momentul precis când am auzit vestea. Era ora 7:35, tocmai m -am trezit după ce am lovit orbește tot butonul de pe ceasul meu de alarmă. Conform rutinei mele tipice, am deschis Google Vizitator pentru a fi la curent cu cele mai recente știri din întreaga lume, precum și am verificat primul articol de știri: Rip Steve Jobs, veți fi ratat. M -am gândit, nu, nu, nu poate fi. Sarcinile Steve nu pot muri. Ar trebui să fie un fel de glumă rău!

Apoi am deschis Facebook, Twitter, ambele rețele au fost pline de actualizări de condiții, precum și tweet -uri care afirmă Rip Steve Jobs. Încă nu sunt convins, am deschis Redmond Pie, precum și am văzut astăzi că am pierdut un inovator incredibil. Sarcile RIP Steve, precum și declarația oficială a lui Tim Cook în cadrul postului. Înțelegând exact modul în care editorii noștri sunt atât de stricți în ceea ce privește acoperirea știrilor autentice, mi -am dat seama că știrile sunt adevărate până la urmă. Sarcinile lui Steve au murit. Sarcile lui Steve au murit.

A fost o metodă oribilă pentru a începe ziua. Nu -mi venea să cred direct timp de zece minute, a fost cu adevărat ca și cum ar fi murit unul plăcut. Nu am simțit niciodată această metodă cu privire la cineva care pleacă înainte. Lucrul ciudat a fost că nici nu l -am înțeles personal.

Steve Tasks a fost un adevărat vizionar, un adevărat trendsetter, precum și a fost într -adevăr cel mai bun din afacere. El a fost cu adevărat pasionat de ceea ce a făcut, precum și de acel entuziasm este motivul pentru care Apple este locul în care este astăzi. El a fost cu adevărat devotat companiei sale. În ciuda deteriorării sănătății, el a continuat să lucreze la Apple până la demisia pe 25 august 2011. O descopăr uimitor cum, în ciuda faptului că a fost atât de slab fizic, a demisionat doar cu puțin peste o lună înainte de moartea sa. Acum aceasta este adevărata dăruire.

Funcția fundamentală a lui Steve Jobs la Apple a fost să garanteze că afacerea a continuat în cea mai bună direcție, funcție pe care a jucat -o efectiv de -a lungul carierei sale.

Dacă te uiți la câțiva dintre membrii echipei sale anterioare, vei descoperi că nu erau cu adevărat cei mai experimentați în afaceri. Cu toate acestea, el avea credință în ele. El a avut credință în capacitățile lor, precum și în entuziasmul lor pentru produse inovatoare, de tendință. Această credință neclintită i -a influențat să lucreze dincolo de limitele lor, precum și să producă produse cu adevărat incredibile. La ceea ce conduc în esență (și unii oameni ar putea să nu fie de acord cu mine aici) este că funcția lui Steve Jobs la Apple nu a fost tehnică. Tot ce a făcut cu adevărat, în esență a fost să ofere echipei sale o viziune. O viziune care a inclus simplificarea tehnologiilor existente, ceea ce le face mult mai puternice. Obiectivul a fost să garanteze cea mai bună experiență a utilizatorului posibil.

Puteți vedea această viziune în iMac, iPod, iPhone și, mulți recent, iPad, toate acestea au definit, precum și au revoluționat cu adevărat clasificarea computerelor din care fac parte.

În timp ce citesc diferite articole despre viața lui Steve Jobs, realizările sale, legenda lui, am dat peste câteva imagini pe care aș dori să vă arăt tuturor:

Notă: Toate fotografiile sunt protejate de drepturi de autor către proprietarii respectivi. Dacă dețineți una dintre aceste fotografii, luați legătura cu admin@redmondpie.com dacă doriți să le eliminați.

Steve sarcini la 14 ani. (1969)

Sarcini Steve la vârsta de 16 ani (1971)

Steve Tasks, precum și cofondatorul Apple, Steve Wozniak, cu Apple-I (1976)

Sarcini Steve cu Steve Wozniak (1977)

A mulțumit Steve Tasks (1978)

Sarcini Steve cu Apple-II (1979)

Sarcini Steve cu John Sculley (1984)

Pozând cu Macintosh (1984)

Steve Tasks cu copilul său (1989)

Sarcinile Steve, precum și porțile de cheltuieli se satisfac pentru a 10 -a aniversare a PC -ului (1991)

Steve Tasks pozând în fața garajului unde a început Apple (1996)

O sarcină sănătoasă Steve la MacWorld (1998)

Sarcini Steve cu primul iMac (1998)

Steve Tasks pozează cu cel mai recent iBook, precum și Power Mac G4 (1999)

Jony Ive, precum și Steve Tasks pozând cu iMac G4 (2002)

Steve Tasks introduce jocul de modificare a jocului (2001)

Sarcini Steve la adresa de început Stanford (2005)

O serie de poze pe care Steve a făcut -o în filtrele de poze de testare a biroului lui Mike Matas în 2005

Sarcini Steve la deschiderea magazinului New York Fifth Avenue Apple (2006)

Steve Tasks introduce iPhone -ul revoluționar (2007)

Introducerea MacBook Air (2008)

Introducerea iPad -ului (2010)

Steve Tasks Introducerea iOS 5, precum și iCloud la ultima sa notă cheie la WWDC (2011)

Steve Tasks împărtășește un moment cu soțul său de la WWDC 2011

(Fotografii prin tot despre Steve Jobs)

Puteți să ne respectați pe Twitter sau să vă alăturați paginii noastre de Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Applenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *