Detectarea loviturilor de fulgere cu dispozitive audio

unul dintre principiile de conducere ale unei mari locuri de muncă pe care le vedem este simplitatea. Indiferent dacă acesta este un obiectiv special sau un rezultat al unei părți restricționate pentru a lucra, rezultă frecvent în locuri de muncă care sunt servicii ingenioase la probleme. În ceea ce privește simplitatea, totuși, cel mai recent loc de muncă de la [153armstrong] ia tortul. Dezvoltarea este capabilă să identifice fulgerul care utilizează o singură bucată de dispozitive care este practic garantată să fie la câțiva metri de oricine citește acest articol.

Partea în îngrijorare este o mufă simplă, nemodificată a căștilor. Deoarece fulgerul este atât de puternic, precum și creează valuri radio în numeroase game detectabile, nu ia prea mult pentru a detecta o grevă la câțiva kilometri. În afară de mufa căștilor, un computer cu un program de înregistrare audio este necesar pentru a aduna date. (Audio este frecvent utilizat ca un stand-in pentru depozitarea altor tipuri de date; în acest caz, informații RF.) [153Armstrong] utilizează un torță de gaz de gaz ca un stand-in pentru o grevă fulger, totuși RF produs este suficient de similar pentru a testa această dovadă a conceptului. Videoclipul testelor lor este după pauză.

Audacity este un instrument fantastic pentru procesarea audio sau pentru asta orice tip de alte date pe care le găsiți pentru a colecta o cartelă de zgomot. Este o sursă deschisă, precum și relativ puternică. În ceea ce privește fulgerul, este posibil, este posibil să se scufunde departe gaura de iepure. Detectarea fulgerului este un lucru, cu toate acestea, găsind că are nevoie de un număr mai mare de stații de condiții meteorologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *