O placă de comutare inteligentă pentru ESP8266

cu o mulțime de proiecte IOT și fitinguri ieftine de lumină inteligentă și care apar schimbări de rețea, s-ar putea să vă gândiți că o altă ofertă din această piață aglomerată ar fi superfluă. Dar există întotdeauna loc pentru îmbunătățire în orice domeniu, iar în acest particular [Xose Pérez] a făcut doar asta cu consiliul său de espurină.

Această consiliu este un releu de rețea ESP8266 foarte bine executat, cu o sursă de alimentare cu energie electrică la bord și monitorizarea puterii. A fost proiectat cu Espurna sa (“Spark” în Catalană) în minte, care oferă suport pentru Alexa, Domoticz, asistent la domiciliu și orice altceva care acceptă API-urile MQTT sau HTTP.

Cel mai bun dintre toate, este o bucată de hardware open source, astfel încât să puteți descărca tot ce aveți nevoie din depozitul său GitHub pentru a vă crea propria dvs. Pentru cele finale, puteți comanda chiar și PCB din Parcul Osh.

Ca o demonstrație a consiliului de espurină într-o aplicație reală, el a produs un proiect SMART Socket închis într-o cutie de stil Wart cu o priză și o priză de stil euro încorporată.

Am avut o lucrare de mai multe ori înainte de aici, la Hackaday, este ceva de un vrăjitor IOT. Cel mai recent a fost lucrarea sa cu Alexa și ESP8266, dar înainte de a fi matricea lui MQTT LED pentru monitorul său de rufe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *